Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Jak dostat do kuchyně víc dobrot bez vyhazování? Máme pro vás 11 funkčních nápadů, jak zminimalizovat odpad v kuchyni, přitom mít talíř plný skvělého jídla.
...
Káva, kakao a banány. Pro nás jsou to exotické suroviny, ale na druhé straně planety patří mezi naprosto běžné plodiny. Jak se pěstují a co všechno je k tomu zapotřebí? Do Peru to jela zjistit naše redaktorka Darina Sieglová...
David a Dan. Dva kluci z Českého ráje, co rádi vaří všude tam, kde hospoda či restaurace nestačí. Kam jiní nepojedou, na tábořištích, farmách a u lesa. Natáčejí o vaření v přírodě videa a vkládají je na svůj YouTube kanál. Na cestě z lesa...
Recept na dokonalou bílkovou polevu si každá cukrářka pečlivě střeží. Ale nebojte se, my vám potřebné základy prozradíme, abyste veděli jak letos vyrobit ty nejkrásnější perníčky. Ať už se chystáte na klasické zdobení, lepení perníkové...
Staňte se hostem Hotelu Thermal v Karlových Varech a ponořte se do kulinářského ráje, kde se spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s lahůdkami mezinárodní gastronomie. Objevte místní kulinářské tajemství v hotelové restauraci s...
Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...