Malinovo-jogurtový pohár

Malinovo-jogurtový pohár

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 823 kcal
Bílkoviny 41 g
Sacharidy 115 g
Tuky 19 g
Vláknina 29 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ovocná, krémová a osvěžující pochoutka lahodící i oku. Tento dezert zvládne připravit opravdu každý.

Suroviny

maliny 350 g
mražené
krupicový cukr
podle chutí
jogurt řeckého typu 300 ml
sušenky 100 g
oblíbené, my jsme použili karamelové Lotus

1 Mražené maliny podle chuti oslaďte krupicovým cukrem a rozmixujte na pyré.

2 Na dno sklenice dejte lžíci malin, pak lžíci jogurtu a sušenky; vytvořte ještě jednu vrstvu. Stejným způsobem připravte ještě další tři poháry.

 

Apetit magazín

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?
  • Suroviny

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?

Všichni víme, že nejsou úplně nejzdravější, ale stejně je milujeme. Ano, řeč je o bramborových chipsech. Odkud pocházejí, jak se vyrábějí a na které látky v jejich složení byste si měli dávat největší pozor? ...
Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?
  • Jak na to

Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?

Halušky mají svůj domov na Slovensku, kde jsou považovány za tradiční jídlo. Známé jsou ale také jako typický valašský pokrm. Jsou rychlým a chutným řešením obědu či večeře. Vyzkoušet je můžete naslano se slaninou, kysaným zelím, brynzou i...
Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory
  • Suroviny

Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory

Ačkoliv má ječmen v české kuchyni dlouholetou historii, dnes si kroupy dopřáváme maximálně na Štědrý den nebo v zabijačkové polévce. Pojďme společně oprášit tuto „znovu objevenou“ plodinu a dodat našim jídelníčkům potřebnou...

Obchod Apetit