Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (101x)
3. 8. 2016
Malinový tvarohový dort
Apetit
Malinový tvarohový dort
Apetit


Snadné
< 60 min
3,9 (101x)

Lehký a krémový malinový dort! Ovocný tvarohový krém na piškotovém nebo sušenkovém základu – každé sousto se vám v ústech jen rozplyne... Do hodiny budete mít hotovo. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8-10 řezů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8-10 řezů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11666 kcal
  • Bílkoviny 2053 g
  • Sacharidy 317 g
  • Tuky 226 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(101 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Domácí „kinder“ mléčný řez bez lepku

Je celiakie jen módní vlna? A proč má lepek tak špatnou pověst? Otázky, samé otázky!

Z médií a sociálních sítí by se mohlo zdát, že lepek je nepřítelem číslo jedna. Pro lidi s celiakií ano, těm i jeden drobek nevhodného pečiva nadělá pořádnou paseku ve střevech. Zbytku populace však spíš škodí lepek vynechávat. Při příležitosti Mezinárodního dne celiakie se pojďme podívat, jak vařit bez lepku a proč má lepek tak špatnou pověst.