Není lepší kombinace, než jsou jahody s čokoládou. Snad jen když se tyto dvě chutě potkají na sladkém muffinu.
Suroviny
1 Smíchejte suroviny na těsto a upečte muffiny. Nechte je zcela vychladnout.
2 Na krém: v menším hrnci zahřejte smetanu pod bod varu. Nalámejte do ní čokoládu a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Odstavte a nechte 15 minut chladnout při pokojové teplotě.
3 V jiné misce prošlehejte máslo s cukrem do hladkého krému. Poté po částech (na střední otáčky) zašlehejte 2/3 rozpuštěné čokolády se šlehačkou.
4 Zbylou čokoládu prošlehejte se sýrem a při velmi pomalých otáčkách vmíchejte ke krému. Dejte pozor, abyste krém nepřešlehali a nesrazil se! Hotový krém vložte do cukrářského sáčku s libovolnou špičkou a naneste na cupcaky. Ozdobte jahodou a čokoládou.
Komentáře
Hana Smidlova
21.11.2021 20:22
Xx