Od dokonalého italského dezertu vás vždy dělí jen několik málo surovin! A tenhle koláč není výjimkou. Prim v něm hrají citrony, pokud se vám podaří sehnat amalfi, rozhodně neváhejte, jejich aroma je neodolatelné.
Suroviny
Na 1 koláč
Suroviny
Na 1 koláč
Na sirup
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5596 kcal
- Bílkoviny 94 g
- Sacharidy 416 g
- Tuky 375 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/8
Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA!