Z kapustové omyté hlávky odloupneme tmavě zelené listy. Světlejší křehké listy kapusty nakrájíme na nudličky, dáme do mísy, pokapeme olejem, osolíme, opepříme, okyselíme citronovou šťávou a rukou kapustu promneme. Necháme chvíli odpočinout. Mezitím nahrubo nastrouháme oloupané jablko a nasucho opražíme jádra vlašských ořechů. Kapustové proužky smícháme s jablkem a ořechy, přidáme med, rozinky namočené v pomerančové šťávě, promícháme a do salátu nadrobíme sýr Fetu. Necháme vychladit a máme hotovo.
Suroviny
Porce
6
Suroviny
Porce
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 167.33 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 9 g
- Tuky 12.17 g