Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Marinované olivy s fenyklem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2531 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 34 g
Tuky 264 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Neotřelý předkrm. Naložte olivy do marinády s fenyklem, chili, česnekem a tymiánem.

Suroviny

čerstvá, dlouhá, přepůlená, bez semen
česnek 2 stroužky
olivový olej extra panenský 250 ml
malá
tymián 5 snítek
míchané, kvalitní

1 Fenykl nakrájejte na nudličky, česnek na plátky a promíchejte s olejem, chilli papričkou, tymiánem a olivami.

2 V uzavřené nádobě nechte marinovat 24 hodin. V chladu vydrží 2 týdny.

Něco navíc: Když sníte olivy, zbylý olej lze použít do těstovin, na pokapání chleba či na grilovanou rybu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/2

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč