Melounová bowle s broskvemi

Melounová bowle s broskvemi

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Snadné 6-8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 872 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 127 g
Tuky 0 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Prázdninové osvěžení. Pokud chcete připravit bowli pro děti, nahraďte likér ovocným sirupem a šumivé víno citronovou limonádou.

Suroviny

meloun 600 g
dužina, nakrájená, bez pecek
broskve 1 ks
velká, oloupaná, nakrájená
jablko 1 ks
oloupané, nakrájené
ovocný likér 50 ml
broskvový
víno šumivé 750 ml
vychlazené
máta 1 PL
lístky (či meduňky + 1 lžíce citronová šťáva)

1Vložte do mísy všechno pokrájené ovoce, zalijte citronovou šťávou a likérem nebo sirupem a dejte odležet na 30 minut do chladničky.

2Vmíchejte natrhané lístky máty, zalijte dobře vychlazeným sektem a podávejte v šálcích s lžičkou či vidličkou. Můžete doplnit ledem nebo sodovkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?
  • Kvízy

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?

Začínáte s vařením nebo svým kuchařským uměním běžně rozdáváte radost svému okoolá? Jak dobře se orientujete v surovinách či postupech přípravy? Máme pro vás jednoduchý kvíz, který prověří vaše kuchařské znalosti. Otestujte se a zjistěte,...
Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...

Obchod Apetit