0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Melounová bowle s broskvemi

Melounová bowle s broskvemi

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Snadné 6-8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 872 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 127 g
Tuky 0 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Prázdninové osvěžení. Pokud chcete připravit bowli pro děti, nahraďte likér ovocným sirupem a šumivé víno citronovou limonádou.

Suroviny

meloun 600 g
dužina, nakrájená, bez pecek
broskve 1 ks
velká, oloupaná, nakrájená
jablko 1 ks
oloupané, nakrájené
ovocný likér 50 ml
broskvový
víno šumivé 750 ml
vychlazené
máta 1 PL
lístky (či meduňky + 1 lžíce citronová šťáva)

1Vložte do mísy všechno pokrájené ovoce, zalijte citronovou šťávou a likérem nebo sirupem a dejte odležet na 30 minut do chladničky.

2Vmíchejte natrhané lístky máty, zalijte dobře vychlazeným sektem a podávejte v šálcích s lžičkou či vidličkou. Můžete doplnit ledem nebo sodovkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit