Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Velmi snadné Pro 6-8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2390 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 159 g
Tuky 0 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Místo dezertu, skvělé na večírek. Bílý a tmavý třtinový rum s osvěžující chutí manga a pomerančů. 

Suroviny

rum 400 ml
bílý, třtinový
rum 400 ml
tmavý, třtinový
pomerančový džus 400 ml
mangový
kolečka
5 ks
kumquaty
mango 1 ks
oloupané, pokrájené

Postup

1

Z pomeranče seřízněte slupku i s bílou blankou a nakrájejte ho na plátky, kumquaty přepulte.
 

2

Zalijte alkoholem všechno ovoce a nechte v chladu hodinu nasáknout. Pak přidejte všechen džus a podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...