Mrkvovo-medový koláč s pomerančem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Mrkvovo-medový koláč s pomerančem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné

Suroviny

mrkev 200 g
pomerančová šťáva 100 ml
sušená pomerančová kůra 1 PL
med 5
máslo 100 g
rozpuštěné
vejce 3 ks
mouka pšeničná polohrubá 250 g
kypřicí prášek do pečiva 1 bal

vše smícháme, pečeme na 180 st.asi půl hodiny

Autor: marta13

Apetit magazín

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne
  • Tipy a triky

Jak skladovat banány? V lednici rozhodně ne

Nakoupíte zásobu nádherných žlutých banánů a za dva dny už se vám do nich nechce, protože jsou flekaté? Nebo na ně zapomenete a brzy zčernají? Poradíme vám, jak skladovat banány, aby vydržely co nejdéle ve formě. ...

Obchod Apetit