Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Nakládaný hermelín s česnekem
Nakládaný hermelín s česnekem


Velmi snadné
< 10 min
0,0 (0x)

Nakládaný hermelín je hospodská klasika, kterou si nejlíp vychutnáte k pivu. Musí být dobře uleželý, krásně krémový a mít pořádný říz. Tento recept je rozhodně sázka na jistotu – česnek, cibule, feferonky i kuličky barevného pepře zaručí, že naložený hermelín bude příjemně pikantní. Olej volte neutrální chuti, nejlépe slunečnicový.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1699 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 268 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: janiczka.p

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Utopenci