Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Nepečený nutella cheesecake s jahodami

Nepečený nutella cheesecake s jahodami

Hodnocení receptu
Průměr: 4 ()
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

Sušienkový základ
sušenky 280 g
máslo 100 g
roztopené
lískooříšková pomazánka s kakaem 1 PL
ořechy 2
Krém
sýr 250 g
sýr Philadelfia
mascarpone 400 g
smetana ke šlehání 500 ml
vanilkový extrakt 1 ks
ztužovač 1 ks
lískooříšková pomazánka s kakaem
dle chuti
jahody
ideálne čerstvé
ořechy

Najprv si pripravíme sušienkový základ. Sušienky rozmixujeme a dáme do jednej misky s nutellou a orechmi. Zalejeme roztopeným maslom a vymiešame. Vysypeme do formy na pečenie a zahladíme. 

Potom si pripravíme krém. Vyšľaháme syry a v inej miske smotanu na šľahanie s vanilkovým extraktom a stužovačom. Všetko spolu zmiešame a pridávame nutellu podľa chuti až kým nám nevzníkne homogénna zmes. Čerstvé jahody si rozrežeme a poukladáme na kraje formy. Zalejeme to krémom a zahladíme. Vrch vydekorujeme podľa vlastnej fantázie a necháme stuhnúť počas noci v chladničke. 

Na druhý deň cheesecake vyberieme z formy a podávame. 

Autor: FilipBartoš

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit