Čočka na kyselo se stala tradičním novoročním jídlem. Aby také ne, má zajistit na příští rok přísun finančních prostředků a takovou „pojistku“ by málokdo odmítl. Přesto si tento velmi chutný pokrm dopřejte i během roku, protože čočka by v našem jídelníčku neměla chybět. Recept čočky na kyselo je rychlý a výsledek naprosto luxusní, obzvláště pokud jí budete servírovat tradičním způsobem s vejcem, párkem nebo klobásou a sterilovanou okurkou.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2103 kcal
- Bílkoviny 101 g
- Sacharidy 300 g
- Tuky 53 g
Postup přípravy
- Nakupte si zásoby různých druhů čočky. Uvaříte z ní pokaždé něco jiného a nikdy se nebudete nudit 3+1 novoroční čočka
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/1
David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby