Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
2,9 (9x)
18. 7. 2014
Pánev s kapustou a granátovým jablkem


< 60 min
2,9 (9x)

Jen krátké opečení kapustě prospěje. Zjemní se její chuť a struktura, přitom ale zůstane zelená a křupavá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 421.25 kcal
  • Bílkoviny 10.25 g
  • Sacharidy 15.75 g
  • Tuky 35.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna