Orientální úprava chřestu svědčí – tohle jídlo je navíc bleskově hotové! Můžete ho podávat s nudlemi nebo s rýží.
Postup
1
Olej rozehřejte ve velké silnostěnné pánvi nebo woku, přisypte zázvor i chřest a za stálého promíchávání minutu smažte. Přihoďte česnek, chilli papričku a krevety, dobře promíchejte a smažte ještě pět minut.
2
Stále promíchávejte. Ochuťte sezamovým olejem, vsypte semínka a zakápněte limetovou šťávou; dochuťte. Podávejte s limetou.
Komentáře
Anonym
16.04.2008 09:27
Apetit 5/07
Anonym
18.05.2008 22:58
Rychlá pánev s chřestem a krevetami
Anonym
12.07.2008 20:40
Vynikající
Nikola Durková
28.05.2015 10:51
Výborný recept!
Výborný recept!