„Pečená brambora je moje srdcovka. Zamilovala jsem se do ní ve Velké Británii. Před rokem jsem se na Apetit pikniku kochala a přemýšlela, s čím bych se jako prodejce mohla sama blýsknout. Pak mi osud přihrál do cesty obří pec a já si řekla, že je na čase, aby si brambora z pece získala na českém trhu své zasloužené místo,“ prozradila nám Jana Pajová, jejíž pečené brambory nás uchvátily na 7. Apetit pikniku.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5981 kcal
- Bílkoviny 70 g
- Sacharidy 102 g
- Tuky 585 g
Postup přípravy
- 20x levně: Jak úsporně a chutně připravit brambory pro každou příležitost Brambory a zelí, živobytí celý
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2017/8
Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.