Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,3 (21x)
8. 8. 2018
Pečená brambora s čedarovým dipem se slaninou a cibulkou
Apetit
Pečená brambora s čedarovým dipem se slaninou a cibulkou
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,3 (21x)

„Pečená brambora je moje srdcovka. Zamilovala jsem se do ní ve Velké Británii. Před rokem jsem se na Apetit pikniku kochala a přemýšlela, s čím bych se jako prodejce mohla sama blýsknout. Pak mi osud přihrál do cesty obří pec a já si řekla, že je na čase, aby si brambora z pece získala na českém trhu své zasloužené místo,“ prozradila nám Jana Pajová, jejíž pečené brambory nás uchvátily na 7. Apetit pikniku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5981 kcal
  • Bílkoviny 70 g
  • Sacharidy 102 g
  • Tuky 585 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 20x levně: Jak úsporně a chutně připravit brambory pro každou příležitost Brambory a zelí, živobytí celý

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/8

Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?