Cmundou vylepšenou o uzený bůček nebo slaninu rozhodně nikoho neurazíte. Tahle klasika se totiž nikdy neomrzí. Můžete ji servírovat s kyselým zelím nebo jen tak – samostatně! Bramboráky s uzeným masem si užijte jako vydatnou večeři nebo senzační křupavou přílohu z brambor k masovým směsím.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 371.5 kcal
- Bílkoviny 17.25 g
- Sacharidy 59.25 g
- Tuky 5.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/7
Červenec 2007