Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (40x)
12. 7. 2017
Bramboráky s uzeným masem
Apetit
Bramboráky s uzeným masem
Apetit


Snadné
< 75 min
4,0 (40x)

Cmundou vylepšenou o uzený bůček nebo slaninu rozhodně nikoho neurazíte. Tahle klasika se totiž nikdy neomrzí. Můžete ji servírovat s kyselým zelím nebo jen tak – samostatně! Bramboráky s uzeným masem si užijte jako vydatnou večeři nebo senzační křupavou přílohu z brambor k masovým směsím.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 371.5 kcal
  • Bílkoviny 17.25 g
  • Sacharidy 59.25 g
  • Tuky 5.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/7

Červenec 2007