Než poběžíte do nejbližšího asijského bistra, přečtěte si tento zjednodušený recept na pekingskou kachnu. Perla čínské kuchyně je ochutnávkou z knihy Culinaria Čína, kterou vydal Slovart.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Na placky
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 371.75 kcal
- Bílkoviny 15.5 g
- Sacharidy 56 g
- Tuky 7.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/1
Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada