Natenko nakrájená a zprudka opečená svíčková, roztavený sýr, k tomu cibule, paprika... Není divu, že se tento sendvič těší velké popularitě! Náš recept na Philadelphia cheesesteak sendvič je opravdu vymazlenaý a díky exkluzivním surovinám nikdo nebude reptat, že je k večeři ‚jen’ obložené pečivo.
Suroviny
Postup
Krémový sýr prošlehejte s chilli papričkou.
Svíčkovou nakrájejte na co nejtenčí plátky (nemusejí být stejně velké). V pánvi rozehřejte 1 lžíci másla, přisypte cibuli a zvolna opékejte. Když začne měknout, přidejte česnek a úplně nakonec papriku. Ještě chvíli opékejte, poté odstavte z plotny a dejte stranou.
V pánvi rozehřejte další lžíci másla, přidejte natenko nakrájené hovězí, worcesterskou omáčku, lehce osolte a zprudka maso opečte.
Ciabattu rozřízněte podélně napůl. Na spodní polovinu namažte krémový sýr s chilli papričkou. Na něj rozprostřete maso a cibuli s paprikou. Navrch rozložte plátkový sýr a dejte vše krátce zapéct pod gril. Horní polovinu ciabatty namažte na řezné straně zbývajícím máslem. Přiklopte, rozkrájejte na třetiny a ihned podávejte.
NĚCO NAVÍC
Sendvič se dá vylepšit plátky žampionů opečenými na másle.