Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2013/4

Veselé Velikonoce
Sladkosti pro koledníky
Jaro má zelenou!
Jedlé dekorace

Upoutávky z Apetitu

Velikonoční hostina

Tohle menu a výzdoba je důvod, proč pozvat rodinu či přátele na sváteční oběd. Díky našim postupům a receptům zvládnou kompletní přípravu i začátečníci. A hosté budou nadšeni!

Nádivky na všechny způsoby

Vybrali jsme pro vás pět receptů na nádivky, které nám chutnají ze všech nejvíc. Jestli vyzkoušíte klasiku, nebo inovaci, necháme na vás.

Zajíčci pro koledníky

Nabídněte koledníkům vlastnoručně vyrobená sladká vajíčka a veselé zajíčky namísto kupovaných sladkostí.

Zelený (nejen) čtvrtek

Saláty a ředkvičky jsou teď extra křupavé. Dopřejte si je tentokrát jinak, než jste dosud byli zvyklí, a potěšte všechny své smysly.

Recepty z vydání

Yumurta piyazi (turecký vajíčkový salát)

Salát je skvělý i jen tak s rohlíkem, pokud ho ale chcete mít se vším všudy, dejte si ho k snídani s kouskem čerstvého...

Špenátová polévka s kokosovým mlékem

Milovníci surovin z přírody, pozor! Do téhle jarní polévky se hodí nejen špenát, ale i mladé kopřivy, česnáček...

Salát s pošírovaným kuřetem

Saláty jsou na jaře extra křupavé.

Salát s jablky a kořeněnou jablečnou zálivkou

Na první pohled překvapivá kombinace, do které se po prvním ochutnání zamilujete.

Ředkvičkový dip s opečeným chlebem pita

Když do dipu zapojíte jogurt a křupavou čerstvou zeleninu (můžete ji obměňovat podle sezony) a smažené lupínky...

Slaný koláč se třemi sýry a špenátem

Těsto filo samo o sobě je na rozdíl od listového těsta prakticky bez tuku. Pokud vám přesto dávka másla na promazání...

Treska se slaninou, salátem a hráškem

Když budete jíst salát spařený, možná s údivem zjistíte, že se vám lépe tráví.

Hrášková polévka se ztraceným vejcem a ředkvičkami

Vsaďte na zelenou! Dodává energii a dobrou náladu...

Vepřová pečeně v bylinkách a šunkové krustě

Úžasná šunková krustička vás nadchne!

Jarní bramborový salát

Pikantní zálivka se do horkých brambor pěkně vsákne a ochutí je.

Křupavý celerový salát s fenyklem, jablky a ořechy

„S celerem budu vařit častěji!“ znělo redakcí při focení. Právě k míse s tímto salátem se všichni neustále...

Avokádový salát s rajčaty a slaninou

Zkuste místo klasické přílohy připravit čerstvý salát.

Kuře se slaninovou nádivkou nad prsíčky

Redaktorka Káča léta podniká pokusy, jak upéct kuře, aby mělo opravdu šťavnatá prsíčka. Výbornou metodou je nádivka pod...

Plněné vejce s bylinkami

Vejce zjemněné avokádem

Plněné vejce se šalotkou a jablky

Typicky česká velikonoční chuťovka

Plněné vejce po asijsku

Všechny asijské chutě v jednom vejci

Velikonoční zajíček

Zajíček má oproti klasickému beránkovi hned několik výhod. Protože je malý, nemusí se o něj koledník s nikým dělit,...

Čokoládová vajíčka

Výroba vajíček alias cake pops působí jako trochu zdlouhavá zábava, ale zdání klame. Piškot upečete raz dva a míchání s...

Žužu zajíci

Výroba domácích marshmallows je sladká práce. Od cukru budete totiž od hlavy až k patě.

Zaječí armáda

Výroba zajíčků je neuvěřitelně jednoduchá a zvládne ji každý. Stačí jen upéct muffiny, nastříkat na ně obyčejným...

Citronovo-mandlový dort

Mák dodá dortu šmrnc, pokud ho nemáte rádi nebo nechcete, aby vám zůstával mezi zuby, vynechte ho.

Velikonoční věnec

Jedlá dekorace se nejlíp vyjímá na velkém stole nebo zavěšená na dveřích.

Fish & chips

Křupou a voní!

Blanquette z jesetera se sezonní zeleninou

Jak připravit rybu zdravě, a přitom chutně? Udělejte k ní zeleninu a omáčku nezahuštěnou moukou.

Carpaccio z jesetera s citronovým dresinkem a kaviárem

Carpaccio připravujte zásadně jen z čerstvé ryby – její maso je pevné a bez zápachu.

Pečené kuře s nádivkou naruby

Skvělý nápad na večeři z plechu! Vychutnejte si dozlatova vypečené porce kuřete a křupavý chléb se slaninou.
REKLAMA

Přidat komentář