Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.1/5 Počet hodnocení: 8
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2028 kcal
Bílkoviny 93 g
Sacharidy 196 g
Tuky 73 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Se salátem poslouží i jako lehký oběd, který zažene menší hlad. Díky šunce a hořčici osloví i ,dospělejší‘ chutě, ale kořenění můžete samozřejmě zjemnit.

Související recepty

Suroviny

housky 4 ks
vejce 2 ks
natvrdo
šunka 100 g
plátky
sýr 60 g
např. ementál
hořčice dijonská 1 ČL
petrželka hrst
sekaná

Postup

1

Žemle rozkrojte, v horní části vydlabejte střídku. Vajíčka, okurky a šunku nasekejte najemno, tvrdý sýr nastrouhejte. Utřete spolu s ostatními surovinami a dejte vychladit.

2

Rozpečte žemle v troubě, aby byly trochu křupavé, naplňte je pomazánkou a přiložte k sobě.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/9

Apetit magazín