Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (39x)
18. 7. 2014
Plundrové těsto
Apetit
Plundrové těsto
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (39x)

Znáte je z panerií a pekáren. Jsou to přesně ty křupavé a přitom neskutečně vláčné, máslem a medem nebo javorovým sirupem nasáté pletence s ořechy či rozinkové šneky. Stačí pár maličkostí a zrovna takové si upečete doma! Jakmile si osvojíte recept na plundrové těsto, jiné nebudete chtít.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na těsto

Na máslový bochánek

Na rozinkové šneky

Na skořicové brýle

Na pletenec s pekany

Na pudinkovou čepičku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1222.13 kcal
  • Bílkoviny 22.13 g
  • Sacharidy 133.5 g
  • Tuky 56 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články

Suroviny na těsto připravené k hnětení

Sražené těsto? Nezoufejte, máme pro vás snadné triky, jak ho opravit

Každý, kdo se někdy pustil do pečení, se s tím určitě setkal – nadšeně mícháte těsto na dort nebo koláč, a najednou se něco pokazí. Těsto se srazí a vy máte pocit, že veškerá práce přišla vniveč. Nebojte se, nejste v tom sami! Sražené těsto nemusí nutně znamenat konec pečení. Máme pro vás pár osvědčených triků, jak ho zachránit a přivést zpět k životu.