Recepty s uzeným sýrem
Uzený sýr se vyrábí, jak už jeho název napovídá, zauzením některých druhů klasického sýra. Sýr tím získá specifickou vůni a chuť a stane se vynikající bezmasou pochoutkou. Uzený sýr dodá pokrmům další rozměr chuti. Hodí se do sendvičů i k zapékání.
Uzený sýr lze připravit i v domácí udírně a jeho chuť lze vyladit bylinkami, zeleninou, různými marinádami, ale i výběrem vhodného dřeva. K uzení se hodí tvrdší druhy sýra, jako je například klasický eidam ale i parenica, ementál, čedar či gouda. Zaudit se však dá i niva, mozzarella či brie.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-