Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s uzeným sýrem

Uzený sýr se vyrábí, jak už jeho název napovídá, zauzením některých druhů klasického sýra. Sýr tím získá specifickou vůni a chuť a stane se vynikající bezmasou pochoutkou. Uzený sýr dodá pokrmům další rozměr chuti. Hodí se do sendvičů i k zapékání. 

 

Uzený sýr lze připravit i v domácí udírně a jeho chuť lze vyladit bylinkami, zeleninou, různými marinádami, ale i výběrem vhodného dřeva. K uzení se hodí tvrdší druhy sýra, jako je například klasický eidam ale i parenica, ementál, čedar či gouda. Zaudit se však dá i niva, mozzarella či brie.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč