Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
3,8 (12x)
18. 7. 2010
Podzimní piccalilli


> 60 min
3,8 (12x)
Úžasná chuťovka, která skvěle doplní třeba sýrové prkénko. Zkuste zavařit květák, cibulku a hrušky se zázvorem a koriandrem.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10 skleniček po 250 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 10 skleniček po 250 ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2816 kcal
  • Bílkoviny 14 g
  • Sacharidy 649 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Steak na pánvi

Podzimní recepty s portským od food blogerky Markéty Pavleje

Podzimní počasí ovlivňuje nejen naši náladu, ale i chutě. Sychravé a krátící se dny nás zahání do našich domovů a po parném létě opět začínáme experimentovat v kuchyni a vyhledáváme chuťově rozmanitější pokrmy. Zkuste se inspirovat následujícími sezonními recepty, které pro portské víno značky Sandeman vytvořila food bloggerka Markéta Pavleje (Kitchenette).