Vepřová pečeně, bramborová kaše, škvarkové placky a pomazánka, pudink... To je naprostá česká klasika! Šéfkuchař Petr Heneš z Olivova pivovaru v Dolních Břežanech však dodal receptům nový švih a připravuje je tak, jak jste je ještě nejedli.
Suroviny
Suroviny
NA NÁLEV
NA MARINÁDU
NA PYRÉ
NA GLAZOVANÉ CIBULKY
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9147 kcal
- Bílkoviny 501 g
- Sacharidy 618 g
- Tuky 501 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2016/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.