Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (5x)
8. 7. 2021
Ocásky na pivu s bramborovo-křenovým pyré a cibulkami
Apetitonline.cz
Ocásky na pivu s bramborovo-křenovým pyré a cibulkami
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,6 (5x)

Vepřová pečeně, bramborová kaše, škvarkové placky a pomazánka, pudink... To je naprostá česká klasika! Šéfkuchař Petr Heneš z Olivova pivovaru v Dolních Břežanech však dodal receptům nový švih a připravuje je tak, jak jste je ještě nejedli.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA NÁLEV

NA MARINÁDU

NA PYRÉ

NA GLAZOVANÉ CIBULKY

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9147 kcal
  • Bílkoviny 501 g
  • Sacharidy 618 g
  • Tuky 501 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2016/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/2

Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.  

Související články