Crinkles mají hned několik plus: jsou krásné na pohled a snadné na výrobu, ale jejich největší kouzlo je v měkkém středu, který připomíná texturou i čokoládovo-máslovou chutí brownies. Nepodceňte chlazení v lednici, těsto na crinkles potřebuje ztuhnout a zpevnit, jinak se vám na plechu při pečení slije do jednoho velkého sušenkového neštěstí. Čokoládové crinkles si v posledních letech vysloužily také své místo mezi vánočním cukrovím a mezi tím klasickým se krásně vyjímá.
Suroviny
Na cca 20 kousků
Suroviny
Na cca 20 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4110 kcal
- Bílkoviny 76 g
- Sacharidy 495 g
- Tuky 197 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/3
V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.