Variace na lotrinský quiche. Pórek má tu výhodu, že se na rozdíl od cibule nemusí loupat. A díky svěží zelené barvě v koláči i lépe vypadá. Slaný koláč s pórkem je navíc superrychlý, protože je z listového těsta a nemusíte připravovat to tradiční křehké. Takže pokud hledáte rychlý recept na večeři, svačinu nebo jídlo s sebou na cesty, pórkový koláč je za nás jasná volba.
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2576 kcal
- Bílkoviny 115 g
- Sacharidy 51 g
- Tuky 214 g
Postup přípravy
Autor: adela.peckova , z vydání Apetit 2015/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/1
Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty