Rebarboře svědčí kombinace s ovocem – samozřejmě s jahodami, ale také s broskvemi, nektarinkami, citrusy, jablky, hruškami, meruňkami, slívami i švestkami. Pro tento rebarborovo-jablečný páj se skořicovou krustou z křehkého těsta jsme ji spárovali pikantní rebarboru s jablky a neuvěřitelně si pochutnali. V kombinaci s vanilkovou zmrzlinou je páj naprosto dokonalý.
Videorecept
Suroviny
Pro 8–10 osob
Suroviny
Pro 8–10 osob
Na těsto
Na náplň a dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7013 kcal
- Bílkoviny 111 g
- Sacharidy 899 g
- Tuky 301 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.