Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty na rebarborové koláče

Nakyslá a jemně pikantá chuť rebarbory přímo vybízí k použití v koláči. Rebarbora se dobře kombinuje s jiným ovocem a proto jsou možnosti jejího uplatnění při pečení téměř nekonečné. Kyselost rebarbory pochází z přítomnosti kyseliny šťavelové, která je koncentrována ve stoncích rostliny. Rebarbora hodí k přípravě kynutých i křehkých koláčů. Vyzkoušet můžete také obrácený koláč s rebarnorou.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč