Příjemně nakyslá rebarbora je do jednoduchých koláčů či buchet na plech jako stvořená. Nejlepší jsou ty, ve kterých ji zkombinujete se sladšími druhy ovoce, třeba šťavnatými jahodami. Luxusní ořechová drobenka dodá rebarborovo-jahodovému koláči na křupavosti. Jednoduše naprosto luxusní moučník z rebarbory...
Videorecept
Suroviny
Na 10–12 kousků
Suroviny
Na 10–12 kousků
Na drobenku a posypání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5134 kcal
- Bílkoviny 91 g
- Sacharidy 441 g
- Tuky 319 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.