Tato polévka z ředkviček nás nadchla. Přidávají se do ní ředkvičky i s lístky, takže nic nepřijde nazmar. Je krémová, jemná a plná vitamínů. Jarní polévky dodají tělu vzpruhu, kterou po zimě tolik potřebují! O důvod víc, proč si tuto lahůdku uvařit.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 344.25 kcal
- Bílkoviny 6.75 g
- Sacharidy 26.25 g
- Tuky 22.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry