Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,6 (12x)
18. 7. 2014
Krémová ředkvičková polévka


Velmi snadné
< 60 min
3,6 (12x)

Příjemně pikantní krém plný řízných ředkviček si stoprocentně zamilujete!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 339.75 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 11.5 g
  • Tuky 26.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Karolina Konečná & Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009

Související články

shutterstock_2616115031.jpg

Robotická kuchyně či donáška až do kina: Nové Westfield Černý Most spouští gastronomickou revoluci, která mění způsob, jak Češi jedí, nakupují i tráví volný čas

Nové centrum Westfield Černý Most otevřelo a s ním přišla vlna inovací v gastronomii, zábavě i nakupování. Do Česka totiž vstupuje fenomén nového gastra v nákupních centrech, který se odklání od běžných food courtů. Jídlo v porcelánovém nádobí, robotická kuchyně či donáška pokrmu a pití až k sedačce do kina už není sci-fi. Tento mix odráží moderní trendy ze světových metropolí a ukazuje, jak se mění způsob, jakým Češi jedí a tráví volný čas.