Quinoa. Indové jí přezdívali matka obilí. A vy budete určitě souhlasit – má všestranné využití, lahodnou chuť a je velmi snadná na přípravu! Rizoto s quinoou a pečenou zeleninou je senzační bezmasé jídlo, které si vychutnáte především v zimním období, kdy je dostatek zeleniny vhodné na pečení.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na pečenou zeleninu
Na dochucení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 606.5 kcal
- Bílkoviny 16.75 g
- Sacharidy 93.5 g
- Tuky 16 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008