Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (55x)
9. 5. 2017
Rizoto s quinoou a pečenou zeleninou
Apetit
Rizoto s quinoou a pečenou zeleninou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (55x)

Quinoa. Indové jí přezdívali matka obilí. A vy budete určitě souhlasit – má všestranné využití, lahodnou chuť a je velmi snadná na přípravu! Rizoto s quinoou a pečenou zeleninou je senzační bezmasé jídlo, které si vychutnáte především v zimním období, kdy je dostatek zeleniny vhodné na pečení.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na pečenou zeleninu

Na dochucení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 606.5 kcal
  • Bílkoviny 16.75 g
  • Sacharidy 93.5 g
  • Tuky 16 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008