Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (13x)
19. 5. 2016
Tabbouleh z quinoy s petrželkou a lilkovým dipem


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (13x)

Bez kudrnky se neobejde česká klasika ani arabský salát tabbouleh, do kterého zužitkujete hned pořádný svazek! Spolu s dipem z grilovaného lilku vás naladí na středozemní notu. Lilek nemusíte grilovat, stačí ho upéct v troubě (rozehřáté na 220 °C asi 40 minut), ale bude tak mít slabší uzenou příchuť. Tabbouleh z quinoy s petrželkou a lilkovým dipem je ideální, když si chcete dopřát autentickou chuť Blízkého východu přímo u vás doma. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1393 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 193 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Aby lilek při vaření nezčernal Quinoa: Bezlepkový poklad, který nesmí v moderní kuchyni chybět

Autor: Marie Holobrádková, z vydání Apetit 2013/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/6

Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem

Související články

zrní

Zrní pro zdraví

Udělejte pro své zdraví maximum a dejte šanci méně obvyklým obilninám a semenům. Svou lahodnou chutí vás zaručeně překvapí a přesvědčí vás, že žít zdravěji nutně neznamená jíst méně chutně.