Svoji první piškotovou roládu upekla naše bývalá editorka Šárka už v devíti letech! Takže pokud máte v tomhle směru mezery, nenechte se zahanbit. Krém s čokoládou je fantastický, ale klidně můžete roládu naplnit jenom oslazenou šlehačkou s jahodami.
Suroviny
Na 1 roládu
Suroviny
Na 1 roládu
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2402 kcal
- Bílkoviny 66 g
- Sacharidy 195 g
- Tuky 151 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem