Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami
Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami

4.6/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 460 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 84 g
Tuky 2 g
Vláknina 10 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hříšně dobrý a sytý sendvič, kterým se můžete rozmazlovat po náročném dni.

Suroviny

Postup

1

Dva krajíčky chleba (klidně může být i den nebo dva starý) rozpečte v toustru, lehce pomažte máslem, aby se vpilo, pak poklaďte plátky sýra a šunky, navrch napříč naklaďte silnější plátky hermelínu nebo camembertu.

2

Ihned podávejte doplněné kopečkem zakysané smetany a pořádnou vrstvou brusinkové zavařeniny.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...