0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Škvarková pomazánka

4.6 / 5. Počet hodnocení: 103
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2366 kcal
Bílkoviny 68 g
Sacharidy 44 g
Tuky 215 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Mleté a ochucené škvarky jsou zcela bezkonkurenční.

Suroviny

vepřové škvarky 200 g
studené
vejce 2 ks
vařená natvrdo, nastouhaná nahrubo
okurky nakládané 3 ks
nastrouhané nahrubo
jarní cibulka 4 ks
bílá část nakrájená nadrobno, zelená na kolečka + navíc na ozdobení
hořčice plnotučná 2 PL
majonéza 3 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý
chleba
k podávání

Postup

1

Škvarky umelte najemno v mlýnku na maso, promíchejte s vejci, okurkami, nakrájenou jarní cibulkou, hořčicí a majonézou, osolte a opepřete.

2

Škvarkovou pomazánku podávejte s čerstvým chlebem a ozdobenou zbylou jarní cibulkou.

Související články

6 + 1 tip na pomazánky, které připravíte za pár korun
  • Tipy a triky

6 + 1 tip na pomazánky, které připravíte za pár korun

Dokonalé pohoštění, skvělá studená večeře nebo lahodná snídaně. Pomazánky se těší oblibě u dětí i dospělých, proto bývají běžnou součástí jídelníčků. Když je navíc zvládnete připravit za pouhých pár korun, radost je dvojnásobná. Mrkněte na...

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2014/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2014/2

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit