Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Škvarková pomazánka

Mleté a ochucené škvarky jsou zcela bezkonkurenční.

 

Vydání: 2014/2
Autor:
Hodnocení:
61 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Pomazánka Česká

Ingredience

    • 200 g škvarků, studených
    • 2 vejce, vařená natvrdo a nastrouhaná nahrubo
    • 3 nakládané okurky, nastrouhané nahrubo
    • 4 jarní cibulky, bílá část nakrájená nadrobno, zelená na kolečka + na ozdobení
    • 2 lžíce plnotučné hořčice
    • 3 lžíce majonézy
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • chleba k podávání

Příprava jídla

1 Škvarky umelte najemno v mlýnku na maso, promíchejte s vejci, okurkami, nakrájenou jarní cibulkou, hořčicí a majonézou, osolte a opepřete.

2 Škvarkovou pomazánku podávejte s čerstvým chlebem a ozdobenou zbylou jarní cibulkou.

Sádlo se škvarky

Nejlepší škvarky jsou čerstvé, posolené a ještě teplé! A k nim dobrý měkký chleba.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sádlo se škvarky

Přidat komentář