Tohle levné a rychlé jídlo poslouží jako lehká večeře. Škvarky můžete nahradit výraznějším uzeným nebo maso vynechat a chuť pak zvýraznit česnekem a bylinkami.
Suroviny
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 714.25 kcal
- Bílkoviny 25.75 g
- Sacharidy 66.75 g
- Tuky 36.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje