Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (555x)
22. 2. 2018
Šlehačkový beránek
Apetit
Šlehačkový beránek
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (555x)

Recept na šlehačkového beránka pochází z cukrárny pražského hotelu International a do puntíku splňuje naše požadavky: Těsto je jednoduché na přípravu, dokonale vyplní formu, jde dobře vyklopit a beránek zůstane vláčný i několik dní. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3808 kcal
  • Bílkoviny 79 g
  • Sacharidy 467 g
  • Tuky 171 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak to udělat, aby se velikonoční beránek povedl plus tři originální recepty

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(555 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez