Recept na šlehačkového beránka pochází z cukrárny pražského hotelu International a do puntíku splňuje naše požadavky: Těsto je jednoduché na přípravu, dokonale vyplní formu, jde dobře vyklopit a beránek zůstane vláčný i několik dní.
Videorecept
Suroviny
Porce
1
Suroviny
Porce
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3808 kcal
- Bílkoviny 79 g
- Sacharidy 467 g
- Tuky 171 g
Postup přípravy
Šlehačkový beránek: Připravte si tradiční velikonoční pochoutku podle receptu z hotelu International
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez