Zelenina z grilu má mnoho podob. Díky ricottě zasytí.
Suroviny
dýně
500
g
olivový olej
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
červená řepa
240
g
nakládaná
špenát
1
bal
listový, čerstvý
ricotta
250
g
piniové oříšky
1
hrst
vinný ocet červený
1
PL
Postup
1
Plátky dýně potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a grilujte 4–5 minut z každé strany. Smíchejte se zbývajícími přísadami. Podle chuti osolte mořskou solí a zakápněte olivovým olejem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- V hlavní roli dýně: 20 chutných a levných obědů(21 receptů )
- Červená řepa: 41 receptů s královnou studené kuchyně(41 receptů )
- 30 vydatných a teplých podzimních salátů, které vás zahřejí(30 receptů )
- 25 skvělých jídel z grilu(32 receptů )