Je-li sumec mladý, má jemné a velmi chutné maso, navíc bez drobných kůstek. I proto stojí za to nahodit udičku!
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na citronový dip
Na salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3562 kcal
- Bílkoviny 252 g
- Sacharidy 262 g
- Tuky 146 g
Postup přípravy
- 21 receptů na sladkovodní ryby: úhoř, candát, pstruh, lín, štika a další Umíte připravit sladkovodní ryby?
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/11
Podzimní plískanice a mlhy jsou regulérním důvodem k tomu, zůstat doma, zachumlat se do deky a nic nedělat. Povolte si prohlížení časopisů, čtení tlustých románů, poslouchání praskotu v krbu a spoustu dobrého jídla bez výčitek. Anebo pozvěte partu známých a společně si uvařte pohodu...S námi vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální doprovod – omáčky, přílohy a bylinková másla.V televizi právě běží soutěž MasterChef Česko, ve které amatérští kuchaři plní nejrůznější úkoly a bojují o postup do dalších kol. Jak by to vypadalo, kdyby soutěžili sami porotci? Zadali jsme jim záludný úkol: proměnit klasické české jídlo ve specialitu, která by je poslala rovnou do finále!BONUS: Velká soutěž o zástěry s designem od kuchařských es