Superrychlá ryba na kari

Superrychlá ryba na kari

Hodnocení receptu
Průměr: 3.9 ()
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 757 kcal
Bílkoviny 97 g
Cukr 38 g
Tuky 17 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Jako přílohu k tomuhle hřejivému kari zkuste třeba hráškovou rýži.

Suroviny

rostlinný olej 1 PL
cibule 1 ks
větší, nakrájená
česnek 1 stroužek
posekaný
kari koření 1 PL
rajčata 400 g
konzervované
vývar zeleninový 200 ml
treska 600 g
bez kůže, na velké kusy
arabský chléb
k podávání, lze nahradit rýží

1. Rozpalte olej v hluboké pánvi a zlehka na něm doměkka smažte cibuli a česnek (asi pět minut). Přidejte kari a za stálého míchání smažte jednu až dvě minuty, aby se rozvonělo. Pak přilijte rajčata a vývar.

2. Přiveďte k varu a přidejte rybu. Na mírném ohni vařte zhruba čtyři nebo pět minut, aby se rybí maso lehce dělilo na lupínky. Podávejte ihned, nejlépe s rýží či s arabským chlebem.

 

 

 

 

 

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit