Na rozdíl od quiche se tento slaný koláč dělá prakticky sám a přitom nepřijdete o křupavou kůrčičku a vláčný vnitřek. Je skvělý teplý i studený, jako večeře i svačina. Do tašky jej nezapomeňte dobře zabalit, ať nepromastí učebnice a sešity.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3055 kcal
- Bílkoviny 170 g
- Sacharidy 111 g
- Tuky 209 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/9
Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.