Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,6 (18x)
18. 7. 2014
Telecí balenky na tokajském víně
Apetit
Telecí balenky na tokajském víně
Apetit


Snadné
< 30 min
3,6 (18x)

Italové připravují telecí maso úplně běžně, u nás je ale pořád tak trochu opomíjené. Objevte s námi všechny jeho půvaby – křehkost, jemnost a fantastickou chuť.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1265.5 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 32.25 g
  • Tuky 87 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

hrozny

Pálavské vinobraní: Tradiční oslavy vína v Mikulově

Pálavské vinobraní se koná od 7. do 9. září 2012 v Mikulově, kde se slaví již celá dvě století. Na milovníky dobrého vína čeká neopakovatelný kulturní a degustační zážitek se zajímavým programem, který vyvrcholí historickým a krojovým průvodem v centru města. Pro návštěvníky budou otevřena místní vinařství s prohlídkami a ochutnávkou nejlepších vín a burčáků s gastronomickými specialitami. Ke slavnostem neodmyslitelně patří vystoupení cimbálových muzik a dechovek, ale i známých kapel. O kulturní zážitek se postará také nespočet kejklířů, šermířů a zbrojnošů. Informace o celém programu najdete na www.palavske-vinobrani.cz.

Tip redakce:

Dorazte do Mikulova v předstihu už ve čtvrtek a nenechte si ujít tradiční zpívání u vína a burčáku společně s mužským pěveckým sborem z Pohořelic.

Připravila Irena Vaňková