Závin, ve kterém se nešetří máslem ani tvarohem, pochází z dob rakousko-uherské monarchie. Tradičně se peče z tenkého taženého těsta, ale skvělý je i z těsta listového.
Suroviny
Na 1 velký závin nebo 2 menší
Suroviny
Na 1 velký závin nebo 2 menší
Na pěnu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8393 kcal
- Bílkoviny 345 g
- Sacharidy 678 g
- Tuky 449 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče