Každá pekařka ví, že mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem je stejně propastný rozdíl jako mezi taveným sýrem a parmazánem. Vanilkovou esenci v kapce oleje můžete mít kdykoli po ruce. Připravte si ji s námi.
Suroviny
na 500 ml oleje
Suroviny
na 500 ml oleje
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4950 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 62 g
- Tuky 514 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/12
Prosinec 2007