Vánoční perníčky si upečte pěkně s předstihem, aby se stihly do Vánoc rozležet. Tento recept využijete i ke kreativnímu zdobení bílkovou polevou. Když před pečením uděláte do perníčků malou dírku, získáte tak krásné a chutné jedlé ozdoby na vánoční stromeček. Recept na vánoční perníčky rozhodně vyzkoušejte i během roku, příležitost se jistě najde.
Suroviny
Suroviny
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3459 kcal
- Bílkoviny 92 g
- Sacharidy 574 g
- Tuky 73 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: