Vánoční klasika. Medové perníčky měkké hned po upečení nemusí být věda. Stačí ten správný recept na těsto a perníčky budou opravdu měkké ihned. Žádné čekání, ani dlouhé přípravy. S našim postupem se vám zcela jistě podaří na jedničku. Pod receptem najdete i tipy na nejlepší bílkovou polevu, takže i zdobení zvládnete raz dva. Připravte si vykrajovátka, jdeme na to!
Videorecept
Suroviny
Suroviny
Na těsto
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3860 kcal
- Bílkoviny 104 g
- Sacharidy 575 g
- Tuky 112 g
Postup přípravy
Autor: Hera, z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně