Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (746x)
20. 11. 2018
Perníčky
Apetit
Perníčky měkké hned po upečení
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (746x)

Vánoční klasika. Medové perníčky měkké hned po upečení nemusí být věda. Stačí ten správný recept na těsto a perníčky budou opravdu měkké ihned. Žádné čekání, ani dlouhé přípravy. S našim postupem se vám zcela jistě podaří na jedničku. Pod receptem najdete i tipy na nejlepší bílkovou polevu, takže i zdobení zvládnete raz dva. Připravte si vykrajovátka, jdeme na to!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na těsto

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3860 kcal
  • Bílkoviny 104 g
  • Sacharidy 575 g
  • Tuky 112 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Hera, z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(746 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně

Související články