Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (12x)
15. 3. 2021
Vánoční semifreddo
Olive Magazine/Immediate Media
Vánoční semifreddo
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (12x)

Sváteční dezert v italském stylu! Inspirovaný je zuccottem, toskánským dezertem z piškotu naplněného ricottou. V téhle variantě můžete sáhnout po jednom z vánočních kousků – milánském panettone nebo veronském pandoru, které se peče ve formě ve tvaru hvězdy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 12 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 12 osob

NA ČOKOLÁDOVÉ SEMIFREDDO

NA SEMIFREDDO S AMARETTEM

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 310.17 kcal
  • Bílkoviny 9.08 g
  • Sacharidy 20.75 g
  • Tuky 20.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2021/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/1

Ještě než se stihneme rozloučit s letošním náročným rokem, vyjde ve středu 16. 12. lednové číslo Apetitu. Doufáme, že díky němu vykročíte vstříc novým výzvám a zážitkům roku 2021 s chutí a úsměvem. Nachystali jsme pro vás recepty na tradiční chlebíčky a další tipy na silvestrovské občerstvení i novoroční menu s luštěninami. Dopřejeme vám ale také poctivou porci vitaminů v podobě citrusů či vyprošťováky, které vás zachrání, pokud to s oslavami trochu přeženete. Společně nahlédneme nejen do nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha, ale i pod ruce talentovaným šéfkuchařům z Ambiente. A život si zaslouženě osladíme luxusními dezerty a snovými poháry. Apetit, napsáno s chutí.