Polévka, ve které se snoubí to nejlepší z francouzské cibulačky a sýrových fondue, vás dostane! Představte si křupavý chléb s roztékajícím se sýrem, prosáklý vývarem ochuceným vínem, česnekem a bylinkami…
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 321.25 kcal
- Bílkoviny 21.5 g
- Sacharidy 21.25 g
- Tuky 13.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/3
Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky